Har dit barn bensmerter?

Så lad vores kiropraktor og fysioterapeut hjælpe

Bensmerter hos børn

Oplever du, at dit barn (3-12 år):

Så er det en god ide at lade en kiropraktor undersøge ham. I langt de fleste tilfælde skyldes smerterne, at muskler og led ikke samarbejder optimalt og begynder at spænde, og kun sjældent er der noget alvorligt galt.

Med behandling og øvelser kan vi få rettet op på ubalancerne, så smerterne går væk, og vi forebygger tilbagefald.

Hvornår bør jeg søge hjælp hurtigt, når mit barn har ondt i benene?

Det er som sagt altid en god ide at finde årsagen til smerterne, så bensmerterne forsvinder – og smerterne er i langt de fleste tilfælde ikke tegn på noget alvorligt.

Men hvis dit barn har et af følgende symptomer, bør du ikke afvente, men komme afsted til kiropraktor eller læge med det samme:

Det er som sagt altid en god ide at finde årsagen til smerterne, så bensmerterne forsvinder – og smerterne er i langt de fleste tilfælde ikke tegn på noget alvorligt.

Men hvis dit barn har et af følgende symptomer, bør du ikke afvente, men komme afsted til kiropraktor eller læge med det samme:

Er du i tvivl om dit barn har brug for behandling?

Ring til os på 97 18 79 13 eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk, så hjælper vi dig med at finde svaret.

Smerter i benene skyldes også nogle gange vokseværk

Nogle gange skyldes børns smerter i benene det, der kaldes vokseværk. I de tilfælde kan vi ikke fjerne smerterne med kiropraktisk behandling, men vi oplever alligevel ofte, at barnets smerter mindskes efter behandling – muligvis fordi spændinger eller skævheder forstærker smerterne. 

De klassiske symptomer på vokseværk er:

I bund og grund kender vi ikke årsagen til vokseværk. Der er blevet fremsat mange teorier gennem tiden, men de er ikke blevet bekræftet af forskningen – og det er heller ikke sikkert, der findes én samlet årsag til alle denne typer smerter.

Sådan foregår en typisk behandling af en bensmerter

Alle behandlinger indledes med en grundig undersøgelse hos babykiropraktoren. Herefter giver kiropraktoren din baby en yderst nænsom, blid og hensynsfuld behandling målrettet de smerter eller spændinger, der kan være årsagen til din babys kolik.

Enhver behandling indledes med en grundig kiropraktisk undersøgelse – derved kan vi finde frem til, om det evt. er specifikke fysiske problemer, der er årsag til dit barns smerter.

Herefter udarbejder vi et behandlingsforløb, der kan hjælpe dit barn. Vi baserer behandlingernes indhold og hyppighed på dit barns udfordringer, så vi får løsnet op for spændinger og skævheder, der kan være årsag til smerterne.

Ofte vil I opleve en forbedring allerede efter 1. behandling, men hvis smerterne skyldes motoriske udfordringer hos dit barn, kan det være en fordel med øvelser og træning hos vores fysioterapeut.

Specialister i behandling af børn

Hos Din Børnekiropraktor er vi specialister i behandling af børn. Som kiropraktorer er vi, ligesom andre speciallæger, uddannet til at stille diagnoser og lave behandlingsplaner, der kan hjælpe barnet optimalt. Ovenpå vores kiropraktiske faglighed bruger vi vores viden fra en specialuddannelse i børn, en 3-årig universitetsoverbygning og mange års erfaring næsten udelukkende med børn.

Vi har således et solidt fagligt og erfaringsmæssigt fundament, så du altid kan være helt tryg ved at overlade dit barns behandling til os.

Behandling af børn med smerter

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Scroll to Top