Har du en kolikbaby?

Så kan babykiropraktoren hjælpe

Behandling af baby med kolik

Oplever du:

Så kan det være at din baby har kolik. Kolik er det, vi kalder en symptom-diagnose, og dækker over, at et ellers rask og triveligt barn på under 5 måneder har langvarige skrigeture eller uro mere end 3 timer dagligt mere end 3 dage om ugen.

Det er meget hjerteskærende at have en kolikbaby, især fordi man ikke 100% kan forklare årsagerne til kolik. Det har dog vist sig, at det for nogle babyers vedkommende skyldes spændinger i kroppen, og derfor kan kiropraktisk behandling af din baby måske være løsningen.

Hvordan ved jeg, om kiropraktisk behandling kan hjælpe min kolikbaby?

Sandsynligheden for, at vi kan hjælpe dit barn er særligt stor, hvis din baby:

Er du i tvivl, om kiropraktisk behandling vil hjælpe dit barn?

– så lad os sammen finde svaret. Vores behandling er blid og hensynsfuld, og vi kender svaret inden for 2-3 behandlinger.

Ring til os på 97 18 79 13 eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk
for at bestille en tid. 

Sådan foregår en typisk behandling af en kolikbaby

Alle behandlinger indledes med en grundig undersøgelse hos babykiropraktoren. Herefter giver kiropraktoren din baby en yderst nænsom, blid og hensynsfuld behandling målrettet de smerter eller spændinger, der kan være årsagen til din babys kolik.

Efter 1. behandling

– sover dit barn tungt og godt og har typisk nogle gode timer om aftenen. Den gode effekt varer 1-3 dage, hvor barnet måske virker træt, men er glad og sover godt. Derefter kommer symptomerne ofte tilbage, og barnet er som før behandlingen.

Efter 2. behandling

– typisk 3-7 dage efter 2. behandling, har dit barn det igen bedre: gråden er taget af, og barnet kan bevæge sig bedre. Virkningen af behandlingen holder denne gang længere end efter 1. behandling, typisk 4-6 dage.

Efter 3. behandling

– typisk en uge efter 3. behandling, er bedringen mærkbar og i de fleste tilfælde permanent. Hvis dit barn fortsat viser tegn på kolik, er det nu vigtigt at støtte op med gode øvelser og håndteringer, så spændingerne ikke kommer tilbage. Her kan vi nogle gange få gavn af vores børnefysioterapeut, som kan få teknikkerne i jeres hænder.

Har du brug for hjælp til din kolikbaby?

Ring til os på 97 18 79 13 eller skriv til os på info@din-boernekiropraktor.dk

Specialister i behandling af babyer

Hos Din Børnekiropraktor er vi specialister i behandling af babyer. Vi er videreuddannet på området og underviser selv både nationalt og internationalt. Dertil kommer adskillige års erfaring fra vores klinik, hvor vi dagligt behandler mere end 30 babyer.

Vores behandling af babyer er yderst nænsom, blid og hensynsfuld overfor dit barn. Du kan således trygt overlade behandlingen af din baby til os – Vi har den specialviden, der skal til for at behandle din babys kolik og samtidig vejlede dig i, hvordan du også selv kan hjælpe dit barn.

kraniosakral baby
Kiropraktorens råd

Kiropraktorens råd, hvis du har en kolikbaby

Det er en stor belastning at have en kolikbaby, og man føler sig ofte magtesløs, når man ikke kan hjælpe sit ulykkelige barn. Der er dog en række gode råd til, hvad du kan gøre, hvis din baby har kolik:

FÅ HJÆLP I VORES APP

I vores app ‘Din Børnekiropraktor’ tilbyder vi også hjælp, gode råd og vejledning til at styrke din babys motorik. Der er fire moduler tilgængelige nu med:

Hent app'en i Appstore

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også onlinekonsultation ved vores børnefysioterapeut

Har du brug for hjælp til din baby/dit barn men bor langt fra Brande, tilbyder vi onlinekonsultation for nogle konsultationstyper.

Scroll to Top