ammehjælp

Ammehjælp

- Specialiseret hjælp til dig og din baby

Har du og dit barn problemer med at få amningen til at fungere trods hjælp fra sundhedsplejersken?

Oplever du f.eks., at:

Hvis dit barn har ligget klemt under graviditeten eller haft en hård fødsel, kan det give spændinger i kroppen, som påvirker sutteevnen. Når barnet ikke svøber godt om brystet og ikke får tømt brystet helt, kan der opstå mælkeknuder i brystet og risikoen for brystbetændelse øges. Samtidig stimuleres brystet ikke altid tilstrækkelig med det resultat, at mælkeproduktionen daler. Alt dette – og ikke mindst bekymringer – kan følge med, når amningen er problematisk.

360 grader rundt om amning

Alt dette kan vi hjælpe med hos Din Børnekiropraktor. Vi har specialiseret os i amning, og vi er klar til at hjælpe dig og din baby, så I kan opnå en velfungerende amning, hvor både mor og barn trives og har en god oplevelse.

Vi har skabt et helt særligt tilbud, som går 360 grader rundt om amning ved at trække på viden fra både jordemoder og kiropraktor med speciale i babys udvikling. 

Kontakt din børnekiropraktor

Har du brug for hjælp til at få amningen til at fungere?

 Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Ammehjælp

Hvilken forskel kan ammehjælp
gøre for dig og din baby?

Se et eksempel på vejledning til god sutteteknik:

Sådan foregår

ammehjælp

Vellykket amning kræver ro, tid, tålmodighed og øvelse fra både mor og barn. Det er helt naturligt, at mange har brug for støtte og vejledning til amningen. Samtidig kan det være enormt sårbart, når amningen ikke fungerer som ønsket.

Som ammespecialister kan vi hjælpe med faglige råd og 360 graders vejledning. Oplever du problemer med at få amningen til at fungere, vil vi i kraft af vores brede faglighed ”komme hele vejen rundt”, lokalisere problemerne og hjælpe godt videre. Vi gør alt for at skabe trygge rammer for en god oplevelse og proces, der kan skabe godt fundament for, at amningen bliver en glæde.

Vi sørger for:

vurdering af tunge-læbebånd

Vi har sammensat forskellige pakker, så du kan vælge i forhold til dit behov.

ammehjælp

Pakke 1:

Undersøgelse og behandling af sutteteknik

Hvis du allerede er tilknyttet en ammevejleder, og du føler, at selve ammestillingen er i orden, kan du måske nøjes med Pakke 1, hvor en børnekiropraktor vil undersøge kvaliteten af dit barns sutteteknik.

Vi undersøger dit barns muskler og led, sutteteknikken, tungefunktion og tungebånd.

Vi behandler spændinger i muskler og led og giver vejledning i hjemmeøvelser. 

ammehjælp

Pakke 2:

Undersøgelse og behandling af sutteteknik + ammevejledning

Hvis du ikke har haft mulighed for en grundig vejledning i ammeteknik fra en professionel ammevejleder, anbefaler vi, at du vælger Pakke 2.

Udover undersøgelsen af sutteteknikken (se ovenfor under Pakke 1), kigger vi på ammestillinger og giver råd og vejledning om alt vedrørende amningen (eksempelvis ammefrekvens, udmalkning, brystbetændelse og svamp på brystvorten).

"

Vi har fået en dreng, der endelig kan være sig selv og har et meget større overskud. En meget mere mild og glad dreng, der sover, søger ro og tryghed, og ikke kun stæser rundt konstant.
Mor Charlotte og Marcus

"

Det har gjort en enorm forskel. Fra at være en baby, der græd næsten hele tiden, og vi ikke kunne lege med, til nu hvor hun er så glad, smiler og griner.
Hun er en helt anden baby
Mor Simone og Elly

Typiske årsager

til problemer med sutteteknik

En dårlig sutteteknik kan blandt andet skyldes, at dit barn har spændinger eller låser i nakke, kæbeled eller brystryggen. Faktisk har undersøgelser af mor-barn-par med ammeproblemer vist, at 80 % af babyerne har spændinger i kroppen. De hyppigste tegn på spændinger er, at barnet ikke vil sove på ryggen, har en favoritside og kranieskævhed. Undersøgelser har også vist, at børn, som var forløst ved kejsersnit, sugekop eller tang, eller hvor fødslen var sat i gang, er i særlig risiko for at udvikle spændinger.

Veldokumenteret behandling

Undersøgelser har også vist, at hvis man behandler babyer med spændinger, vil 78 % af dem være i stand til at fuldamme. I et andet studie, hvor man tilbød både ammevejledning og kiropraktisk behandling af barnet, fuldammede 86% af dem med ammeproblemer stadig, da barnet var 6 måneder.

Kontakt din børnekiropraktor

Har du brug for ammehjælp
til dig og din baby?

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Et stærkt team

med speciale i ammehjælp

Babykiropraktorens ammehjælp

Børnekiropraktorerne Gabrielle Kirstine Hansen og Charlotte Giuliani har igennem en årrække opbygget erfaring i behandlingen af babyer med dårlig sutteteknik. Ud over daglig behandling af babyer i klinikken underviser Charlotte Giuliani både nationalt og internationalt i, hvordan kropsspændinger kan påvirke sutteteknikken. Hun underviser desuden sundhedsplejersker og jordemødre i tungebåndets betydning for amningen. Hun har også deltaget i en tværfaglig udarbejdelse af Nationale Kliniske Retningslinjer for behandlingen af stramt tungebånd hos ammende børn.

Lotte Bjerregaard

Jordemoder med specialuddannelse i ammevejledning

Charlotte Giuliani

Ejer og kiropraktor, MSc Pædiatrisk Muskuloskeletal Sundhed

Gabrielle Kirstine Hansen

Børnekiropraktor med speciale i spædbørn, behandling af gravide og mor efter fødsel.

Lotte Bjerregaard, ammevejleder

Ammevejlederens ammehjælp 

For at få den bedste ekspertise, har vi i huset en jordemoder, der er specialuddannet i ammevejledning. Jordemoder Lotte Bjerregaard har en specialuddannelse som certificeret ammevejleder (IBCLC = International Board Certified Lactation Consultant, som er den mest anerkendte internationale uddannelse, der findes indenfor amning).

Lotte har mange års erfaring indenfor amning, og kan hjælpe med råd og vejledning frem mod en vellykket amning.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Scroll to Top