babykiropraktik

Babykiropraktik

– blid og hensynsfuld behandling af smerter og spændinger hos din baby

Oplever du, at din baby:

Så kan det være tegn på, at din baby har spændinger eller smerter (noget, der er helt normalt for nyfødte/spædbørn efter de mange måneder i livmoderen). Lad os hjælpe dig med en kiropraktisk undersøgelse og efterfølgende behandling – så vil du snart opleve en baby, der er gladere, spiser og sover godt og bevæger sig bedre.

Babykiropraktik er blid og hensynsfuld

Vores behandling af babyer er så blid og nænsom, at babyer ofte sover igennem behandlingen. Vores erfaring er, at de små og præcise justeringer giver store forbedringer. Allerede efter første eller anden kiropraktiske behandling af din baby vil du mærke en tydelig effekt.

Kontakt din børnekiropraktor

Læg trygt din baby
i vores hænder.

Book en tid ved at ringe på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Hvad kan babykiropraktik hjælpe med?

Sådan foregår

kiropraktiske behandlinger af baby

Kiropraktiske behandlinger af babyer er meget anderledes end de behandlinger, vi som voksne får hos vores kiropraktor. Nøgleordene er blidhed, roligt tempo og små justeringer – alt sammen med fokus på at give din baby en god oplevelse og hurtig bedring.

Blideste behandling

Alle vores behandlingsmetoder til babyer er meget blide. Nogle teknikker er ligesom Kranio Sakral Terapi, andre er små blide justeringer. Vi vælger den behandlingsform, som virker bedst for netop din baby.

Roligt tempo

Babyen undersøges i et roligt tempo med nænsomme og rolige teknikker. Vi oplever ofte, at babyer falder i søvn under behandlingen, og de fleste slapper rigtig godt af undervejs og trives med behandlingen. Ofte kan du som forældre tydeligt se, at din baby nyder behandlingen.

Tryghed undervejs

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Både før, under og efter behandling af din baby. Din tryghed er vigtig for os!

Behandling på babys præmisser

Hos Din Børnekiropraktor foregår behandlingen altid på din babys præmisser. Vi har fokus på, at oplevelsen skal være så god som mulig – både for dig og din baby. 

Derfor tilpasser vi både rammerne, undersøgelsen og behandlingsmetoderne til babyen. Hvis din baby er sulten, giver vi plads til et måltid, og hvis trætheden melder sig, kan det være nødvendigt at lægge en pause ind. På den måde sikrer vi rolige og trygge rammer, så din baby kan få den absolut bedste behandling. 

Hurtig forbedring for din baby

Babyer responderer hurtigt på vores behandling. Allerede efter første eller anden behandling kan I mærke en tydelig effekt på jeres barn. Det kan være, at babyen bevæger sig mere frit, ikke længere er ked af at ligge på maven eller pludselig når en ny milepæl. Eller det kan være, at babyens adfærd ændrer sig: Den irritable og urolige baby stopper med at pylre og græde og er pludselig smilende og tilfreds.

Ved en lille gruppe babyer (omkring 10 % af de babyer, vi behandler) oplever vi, at de får en mild reaktion 24-36 timer efter den første behandling. I vil måske opleve, at jeres baby er mere pylret end før behandlingen, men der er ingen grund til bekymring, hvis det sker – Det er blot en reaktion på, at de spændte muskler er blevet løsnet og svarer til den muskelømhed, du nok selv kender efter en gang massage. 

Mere end bare behandling

Ud fra vores dybe kendskab og mangeårige erfaring kan vi give dig gode råd og vejledning i, hvad du selv kan gøre for at støtte op om din babys gode udvikling. Vurderer vi, at vores behandling ikke er løsningen for din baby, vejleder vi i alternative løsninger.

Lyder vores blide babykiropraktik som noget for dit barn?

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på info@din-boernekiropraktor.dk

"

Vi har fået en dreng, der endelig kan være sig selv og har et meget større overskud. En meget mere mild og glad dreng, der sover, søger ro og tryghed, og ikke kun stæser rundt konstant.
Mor Charlotte og Marcus

"

Det har gjort en enorm forskel. Fra at være en baby, der græd næsten hele tiden, og vi ikke kunne lege med, til nu hvor hun er så glad, smiler og griner.
Hun er en helt anden baby
Mor Simone og Elly

Din Børnekiropraktor

- Erfarne specialister i babyer

Vi har stor erfaring med kiropraktiske behandlinger til babyer – faktisk har vi i mange år udelukkende arbejdet med børn og gravide på klinikken, og dagligt hjælper vi babyer, børn og forældre til en bedre hverdag

Vores specialviden om babyer kommer fra en treårig specialuddannelse i børnebehandling (kandidatgrad i ‘pædiatrisk muskuloskeletal sundhed’). Det giver os en viden om, hvilke behandlingsmetoder der er mest hensigtsmæssige til netop din baby, og hvilke andre tiltag der kunne gavne dit barn.

Vi brænder så meget for vores fag, at vi ud over selv at give behandlinger afholder kurser i barnets udvikling og det optimale bevægemønster for vores kollegaer, og vi underviser danske og internationale kollegaer, jordemødre og sundhedsplejersker i barnets sutteteknik under amningen. 

Vi har en stor ydmyghed for faget, og vi bruger meget tid på at læse forskningsartikler eller tage på kurser, og vi sparrer med hinanden og andre. Alt sammen for at kunne hjælpe flest muligt børn bedst muligt.

Charlotte Giuliani

Ejer og kiropraktor, MSc Pædiatrisk Muskuloskeletal Sundhed

Gabrielle Kirstine Hansen

Kiropraktor med speciale i spædbørn og behandling af gravide og mor efter fødslen.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Scroll to Top