Sådan foregår kiropraktisk undersøgelse og behandling af børn

Undersøgelsen foregår ud fra en nøje fastlagt plan, så vi kommer omkring alle centrale faktorer, der har indflydelse på dit barns udvikling. Behandlingen er blid og nænsom, så du altid kan være tryg ved at lade os undersøge og behandle dit barn. 

Den første konsultation består af følgende trin:

1.

Spørgeskema (til relevante aldersgrupper)

Før I kommer på klinikken første gang, beder vi jer udfylde et spørgeskema, så vi kan sætte os ind i, hvorfor du kommer med dit barn. Skemaet er tilpasset barnets alder og problemstilling, og spørgsmålene kan fx handle om forløbet af graviditet og fødslen, hvordan dit barn trives, eller hvordan eventuelle motoriske eller adfærdsmæssige udfordringer kommer til udtryk.

2.

besøg: Indledende konsultation

Selve konsultationen begynder altid med en samtale, hvor vi stiller uddybende spørgsmål, som kan hjælpe os til at indkredse, hvad problemet præcis drejer sig om, og hvilke faktorer der spiller ind.

3.

Undersøgelse

Derefter undersøger vi dit barn nøje. Ved selve undersøgelsen bruger vi vores faglighed, erfaring og empati til at undersøge dit barn. Vi informerer dig undervejs om, hvad vi gør og hvorfor. 

  • Vi laver en generel undersøgelse af dit barn for at udelukke sygdom. Vi mærker på maven og kigger på, hvordan reaktionen på tale, lys og lyd er, og om barnets blik er fokuseret og interesseret. 
  • Vi observerer, hvordan dit barn bruger kroppen. Er der tegn på muskelspændinger, og bruger dit barn kroppen optimalt?
  • Vi undersøger nervesystemet, og hvordan muskelspændingen er i kroppen, og vi tjekker de medfødte reflekser og reaktioner på at blive løftet og flyttet.
  • Til sidst laver vi en kiropraktisk undersøgelse af bækkenled, ryggen og nakkens led samt kraniet for at se, om dit barn har en forstyrrelse i ryggen.

4.

Behandlingsplan

Efter undersøgelserne gennemgår vi grundigt resultaterne med dig. Hvis vi har fundet forstyrrelser i led, fortæller vi dig, hvilken behandling der kan hjælpe, og sammen lægger vi en plan.

5.

Gode råd og vejledning

Udover en eventuel behandling giver vi dig gode råd og vejleder dig i, hvordan I som forældre selv kan hjælpe jeres barn videre derhjemme.

Har du mistanke om, at dit barn har
spændinger eller skævheder?

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv  på info@din-boernekiropraktor.dk

Scroll to Top