Børnekiropraktik

Børnekiropraktik

– Vi hjælper dit barn af med smerter og spændinger

Vi behandler børn med spændinger i muskler og led, som kan føre til problemer som:

Smerter og spændinger hos børn kan give sig udslag i en lang række fysiske eller adfærdsmæssige problemer. Lad os hjælpe dit barn med en kiropraktisk undersøgelse og efterfølgende behandling, så dit barn kan få en gladere og mere fri hverdag uden fysiske begrænsninger. Vi behandler børn helt fra nyfødte og op til 14-årsalderen.

Børnekiropraktik er blid behandling på dit barns præmisser

Ordet ‘kiropraktik’ har græsk oprindelse og betyder ”behandling med hænderne”. Behandlingen er altid tilpasset barnet og foregår med lette og præcise tryk. Med vores specialviden i børnekiropraktik bruger vi en række behandlingsmetoder specielt egnet til børn – alle meget blide og hensynsfulde. Det er små justeringer, som giver store forbedringer.

Kontakt din børnekiropraktor

Skal vi også hjælpe dit barn
til en bedre hverdag?

Book en tid ved at ringe på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Hvad kan børnekiropraktik hjælpe med?

Sådan hjælper kiropraktisk behandling dit barn

Børn responderer hurtigt på kiropraktisk behandling mod smerter. Allerede efter første eller anden behandling kan I mærke en tydelig effekt på jeres barn. Enten at barnet ikke længere klager over at have ondt, eller at barnets adfærd ændrer sig:

  • Det kan være det irritable og urolige barn, som pludselig er smilende og imødekommende. Barnet har overskud til at være social og ro i kroppen til at fordybe sig.
  • Det kan være det sensitive og tilbagetrukne barn, som efter behandlingen ikke længere trækker sig eller bliver træt og drænet af at være blandt andre mennesker. Det reagerer ikke længere på høje lyde eller overtolker på andres reaktioner. Dermed får barnet også mere overskud til f.eks. at gå i skole og deltage aktivt i timerne.
  • Det kan være barnet, som tog halve timer om at falde i søvn og vågnede utallige gange om natten, som nu falder i søvn, når lyset slukkes, og sover med ingen eller ganske få opvågninger.

Vil du vide, om vores børnekiropraktiske behandling også kan hjælpe dit barn?

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

"

Christoffer har dyrket fodbold næsten hele sit liv og elsker det. Men smerter i ryg og ben var ved at sætte en stopper for ham.

Heldigvis var der nogen, der kunne fortælle os hvorfor. Børnekiropraktoren rettede to ryghvirvler i hans ryg og pga. de låste hvirvler brugte Christoffer ikke sine muskler rigtigt. Det hjalp børnefysioterapeuten os med at få styr på. Så nu laver Christoffer øvelser dagligt og er begyndt til fodbold igen - uden smerter. Fantastisk.

Jeg kan varmt anbefale Charlotte og Susanne.
Lene Nielsen

Sådan foregår

kiropraktiske behandlinger af børn

Du vil opleve, at kiropraktiske behandlinger af børn er meget anderledes end det, vi som voksne oplever. Behandlingen tager udgangspunkt i rolige, lette og præcise tryk, som løsner barnets spændinger. Derved bliver behandlingen en tryg og behagelig oplevelse for barnet.

MEGET BLID OG SMERTEFRI BEHANDLING

Den kiropraktiske behandling foregår på en rolig og tryg måde, og det er smertefrit for barnet. De fleste børn slapper rigtig godt af undervejs og trives med behandlingen. Hvis vi en sjælden gang oplever, at et barn bliver ked af det, tilpasser vi formen, så behandlingen kan foregå på en måde, så barnet er helt trygt og afslappet.

KUN LETTE OG PRÆCISE TRYK

Behandlingen er altid tilpasset det enkelte barn og kræver sjældent særlig megen kraft.

Din børnekiropraktor

– Specialister i behandlinger til børn

Børn er ikke små voksne. Det kræver derfor en særlig viden og erfaring at kunne finde den rette behandlingsform – og også at vide, hvornår kiropraktikken ikke rækker, og der er brug for andre behandlingsformer.

Som kiropraktorer er vi, ligesom andre speciallæger, uddannet til at stille diagnoser og lave behandlingsplaner, der kan hjælpe barnet optimalt. Ovenpå vores kiropraktiske faglighed bruger vi vores viden fra en specialuddannelse i børn, en 3-årig universitetsoverbygning, og mange års erfaring næsten udelukkende med børn.

Vi baserer vores tilgang på evidensbaseret viden, og vi uddanner os løbende, læser videnskabelige artikler på området, tager adskillige kurser og arbejder efter devisen, at vi ikke kan være “gode nok”, når vi behandler børn. Det kræver ydmyghed, så du altid kan være sikker på, at dit barn er i de bedste hænder, når du overlader deres behandling til os.

Charlotte Giuliani

Ejer og kiropraktor, MSc Pædiatrisk Muskuloskeletal Sundhed

Gabrielle Kirstine Hansen

Kiropraktor med speciale i spædbørn og behandling af gravide og mor efter fødslen.

Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Scroll to Top