Mor Vicki og Thor – ‘Racerbilen’ og ‘dinosaurbrøl’ hjalp på klodsethed

Thor på 4 år har alle dage været en glad og aktiv dreng, han elsker at spille bold og lege vildt med sine kammerater. Når vi hentede Thor fra børnehaven, var det ofte med nye blå mærker og skrammer. Thor var meget klodset og han faldt rigtig ofte, særligt når han havde været i bevægelse lidt længere tid ad gangen.

Klodsethed gav skrammer og smerter

Thor på 4 år har alle dage været en glad og aktiv dreng, han elsker at spille bold og lege vildt med sine kammerater. Når vi hentede Thor fra børnehaven, var det ofte med nye blå mærker og skrammer. Thor var meget klodset og han faldt rigtig ofte, særligt når han havde været i bevægelse lidt længere tid ad gangen. På længere gåture ville han ofte bæres, og han klagede over ondt i benene, når han skulle sove. 

Jeg talte med en veninde, som er fysioterapeut, om de udfordringer, vi oplevede, og hun anbefalede, at vi tog kontakt til Din Børnekiropraktor i Brande.

Øvelser skræddersyet til min dreng

Første gang blev Thor undersøgt af Charlotte, som er kiropraktor i klinikken. Efter en undersøgelse, kunne hun konstatere, at der ikke var skævheder eller andet, men hun ville gerne have ham tjekket hos fysioterapeuten Susanne. Hos Susanne fandt vi ud af, at Thor har underspændte muskler, han var ekstremt platfodet, og der var faktisk en god grund til, at Thor fik ondt, når han skulle gå.

Vi startede et forløb hos Susanne, hvor vi løbende fik nye øvelser, som vi skulle lave med Thor hjemme. Hjemme hos os kalder vi øvelserne ‘tricks’ og Thor ELSKER, når han skal hen til Susanne og lære nye sjove tricks. Susanne er vanvittigt god til at gøre træningen til en leg og bl.a. navngiver hun øvelserne, så de passer til Thors interesser. F.eks. er nogle af hans yndlingsøvelser ‘racerbilen’ og ‘dinosaurbrøl’.

De ansatte på klinikken er altid imødekommende og venlige, og der er ingen tvivl om, at Thor nyder at være der og nyder den opmærksomhed, han får hos dem. Jeg bliver altid imponeret over måden, Susanne ser Thor på, og hvordan hun får ham engageret i træningen – det er yderst professionelt. Hun har et væld af øvelser, som hun tilpasser til de udfordringer, han har og som samtidig vækker interesse hos ham.

Thor har udviklet sig helt ekstremt

Det er helt ekstremt, hvor meget Thor har udviklet sig, siden vi startede hos Din Børnekiropraktor. Vi er ikke i mål med ham endnu, det er en proces, hvor vi går hos Susanne ca. en gang hver 8. uge.

Thor klager aldrig mere over smerter i benene, hans fødder er blevet mere rettet op, fordi han har fået forbindelse til sin svang, og fordi hans krop generelt er blevet stærkere. Han kan sagtens gå længere ture, men er dog stadig en smule klodset.

Jeg kører gerne for at få den bedste behandling

Det er en lang køretur fra Varde til Brande, men jeg kører gerne ekstra for, at mit barn får den bedste behandling.  Klinikken får mine varmeste anbefalinger og jeg kunne ikke være mere tilfreds med den hjælp, vi har fået til vores søn.

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top