Mor Simone og Elly – Fra gråd til grin

Vi fik hjælp, fordi Elly græd fra formiddag og til natten. Vi fik at vide af sundhedsplejersken, at det var almindeligt, at babyer græd, og det var kolik.

Min baby græd og græd

Vi fik hjælp, fordi Elly græd fra formiddag og til natten. Vi fik at vide af sundhedsplejersken, at det var almindeligt, at babyer græd, og det var kolik. Men hun skreg, når hun lå ned, når hun ammede, bare generelt altid. Det eneste, hun ville var, at vi sad på en yogabold, og det gjorde vi i 3 måneder, indtil vi kom til Din Børnekiropraktor.

Stor effekt fra gang til gang

Vi har fået behandlinger af kiropraktoren og fysioterapeuter. Først blev Elly løsnet ved kiropraktoren, og derefter kom vi ind til fysioterapeuten, hvor vi fik nogle gode redskaber til, hvordan vi selv kunne hjælpe Elly i hverdagen med at blive stærkere på den rigtige måde.

Behandlingen har været super professionel. I starten var det hårdt, da der skulle gøres meget, så hun græd meget, men de mærkede hele tiden på, om Elly og jeg kunne være i det. De havde sørget for, at selvom Elly græd, skulle det ikke være sådan, at hun fik en dårlig oplevelse, og mor også kunne klare det. Så nogle gange var behandlingen kort, fordi Elly skulle kunne være med i det. Fra gang til gang blev det bedre, og de kunne også hygge med hende imens. Super dejligt og der var stor effekt fra gang til gang.

Det har gjort en enorm forskel

Fra at være en baby, der græd næsten hele tiden, og vi ikke kunne lege med, til nu hvor hun er så glad, smiler og griner. Hun er en helt anden baby. Vores familier er selv overrasket over, hvor stor en forskel der er, fra vi startede ved Din Børnekiropraktor til hvordan hun er nu. Vi er så taknemmelige for, hvad de har gjort for Elly. Og gråden stoppede????

De lytter til barnet og forældrene

Jeg vil bestemt anbefale Din Børnekiropraktor til alle jeg kender. De er fantastiske, og de lytter til barnet og forældrene – og vigtigst af alt ‘det hjælper!’

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top