Mor Louise og Kornelius – Når symptomer på silent refluks tages alvorligt

Allerede da Kornelius bare var nogle dage gammel, begyndte han at få symptomer på, hvad der skulle vise sig at være silent refluks.
Kornelius og mor

Symptomer på silent refluks

Allerede da Kornelius bare var nogle dage gammel, begyndte han at få symptomer på, hvad der skulle vise sig at være silent refluks. Søvnen, der helt fra start har været en enorm udfordring, var grunden til, at vi søgte hjælp hos Din Børnekiropraktor og endelig, endelig fandt ud af, hvad der var galt. Kornelius havde også haft mange andre symptomer, gener og andet stort ubehag, der viste sig at være forårsaget af netop refluksen.

At finde forståelse fra omverden

At være forældre til et barn med refluks kan være helt utrolig udfordrende, også i forhold til at få omverdenen til at forstå. Det har imidlertid ikke kun været svært at forklare overfor venner og familie. Vi har i høj grad også følt, at vores situation blev misforstået og bagatelliseret af diverse fagfolk, som vi har opsøgt i vores desperate jagt på at finde ud af, hvad der var galt.

Behandling og klar handlingsplan hos Din Børnekiropraktor

Kornelius var godt et halvt år før vi opsøgte Din Børnekiropraktor i Brande, hvor vi havde en tid ved Charlotte. For første gang blev vi, vores bekymringer, vores situation og hvad vi gennemgik taget alvorligt. Det i sig selv var en enorm lettelse. Men vigtigst af alt fik Kornelius behandling og vi fik en klar handlingsplan. Vi havde følelsen af at blive taget i hånden og hjulpet gennem en virkelig svær tid med fornyet mod og håb om forbedring.

Vi har nu en glad dreng

Og forbedringer det blev der! Det gav os først og fremmest en glad dreng. Jeg har som mor skullet lære Kornelius virkelig godt at kende og lytte ekstra meget til alle hans signaler for at kunne give ham en nogenlunde hverdag med refluks. Alligevel så har jeg haft følelsen af først rigtigt at skulle lære ham at kende nu. Det er så fantastisk og næsten ikke til at tro med alle de glade babysmil og grin, der kommer i løbet af en dag, nu han er i bedring efter behandlingen. Lettelsen og glæden over hans fremskridt er fuldstændig ubeskrivelige.

Vi ville selvfølgelig ønske, at vi var nået frem til, hvad der var galt noget før. Man ved jo godt som forældre, når noget ikke er, som det skal være, og det skal man holde fast i. Selv hvis der er en tvivl.  Jeg vil derfor opfordre alle, der har den mindste tvivl til at få det tjekket.

De varmeste anbefalinger fra Kornelius, far og mor.

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top