Mor Joan og Erik – “Flitsbuen” blev løsnet

Erik var allerede fra de første uger meget stiv i kroppen og slet ikke en ”blød baby”, der hang på skulderen, som man oftest ser.

Min dreng lå i bananform og lavede “flitsbuen”

Erik var allerede fra de første uger meget stiv i kroppen og slet ikke en ”blød baby”, der hang på skulderen, som man oftest ser. Han lå i bananform, når han lå på ryggen, han lavede flitsbue og kunne meget tidligt holde sit hoved oppe i forholdsvis lang tid, når han lå på maven. Dertil skreg han flere timer dagligt.

Spændingerne blev løsnet op

Ved det første besøg hos Din Børnekiropraktor, da han var omkring 1,5 måned gammel, kunne de tydeligt mærke, at han var låst i lænden/bækkenet og nakken, og han var ”alt for stærk” i ryggen. I starten blev han løsnet jævnligt (i en kort periode 1-2 gange i ugen), og vi havde også en enkelt tid hos fysioterapeuten Susanne med henblik på nogle øvelser og bæreteknikker, vi kunne bruge hjemme. Efterhånden som han blev større, og vi også begyndte på motorikholdet, blev behovet for at få ham løsnet op langt mindre udtalt.

Stor hjælp og støtte til hele familien

Noget helt andet var, at Erik også led af refluks, der formentlig har gjort, at han spændte så frygteligt meget op i kroppen og trak bagover, fordi han ofte fik ondt. Her fik vi også en stor hjælp og støtte hos Din Børnekiropraktor i form af vejledning og samling på trådene, da der blev taget fat i både egen læge og sundhedsplejerske, så alle parter arbejdede med samme udgangspunkt for at hjælpe primært Erik, men også os som familie

Vi fandt ud af, hvad der virkede bedst for Erik

For os betød behandlingerne, at vi fik en dreng, der var mere glad og som fulgte milepælene på mere normal vis. Mængden af gråd blev nedsat, og vi fik styr på, hvad der virkede bedst for Erik med hensyn til mad, øvelser osv.

Vi er udelukkende blevet mødt med en professionel og imødekommende tilgang, og Erik har fået (og får stadig) en behandling rettet til lige netop ham. Selvfølgelig kan det være ubehageligt at blive løsnet op, og Erik var og er ikke altid den største fan af selve behandlingen, men hans grænser er aldrig blevet overskredet; der er blevet lyttet til såvel ham som os hele vejen igennem, og vi føler os hørt og set, så snart vi træder ind af døren.

Din Børnekiropraktor ser helheden

Vores oplevelse har været, at der bliver set på det enkelte barn, men også på familien som helhed, og Din Børnekiropraktor får de største anbefalinger herfra!

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top