Mor Heidi og datter Cleo

Vi havde brug for hjælp til vores datter som, nærmest fra hun blev født, max sov 30 minutter ad gangen. Hun var ulykkelig det meste af tiden, fordi hun aldrig fik nok søvn.

Min pige var ulykkelig af søvnmangel

Vi havde brug for hjælp til vores datter som, nærmest fra hun blev født, max sov 30 minutter ad gangen. Hun var ulykkelig det meste af tiden, fordi hun aldrig fik nok søvn.

Jeg fik ofte besked af familie, venner, læge og folk omkring mig, at det nok bare var kolik, eller at det var normalt. Men min mavefornemmelse sagde noget andet. Det tog mig alligevel 7 måneder at lytte til min mavefornemmelse og en anbefaling jeg fik om at tage turen til Brande til Din Børnekiropraktor.

Ekstrem nænsom behandling

Allerede første gang min datter, Cleo, kom i armene på Charlotte, var hun en helt anden baby. Det var som om, at Cleo bare slappede af i Charlottes hænder. Behandlingen var ekstrem nænsom, men jeg kunne se en forandring på min datter med det samme. Hun var meget mere rolig.

Jeg græd af lykke

Da vi kom hjem efter behandlingen, sov min datter en lur i barnevognen på 2 timer! Og om natten sov hun 6 timer i streg for første gang nogensinde! Jeg lå bare ved siden af hende og græd af lykke.

Jeg anbefaler Din Børnekiropraktor til alle

Alle jeg møder på min vej anbefaler jeg at tage ud til Charlotte og Din Børnekiropraktor, også selvom man synes, at det hele går godt. Det skader ikke at få tjekket sin baby.

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top