Mor Charlotte og Marcus – Vi har fået en dreng med et meget større overskud

Vores søn var slet ikke i trivsel. Ingen søvn over 2 timer, heller ikke om natten. Han spiste stadig 3-4 flasker hver nat, selvom han er 13 mdr, var motorisk urolig konstant.

Vores søn var slet ikke i trivsel

Vores søn var slet ikke i trivsel. Ingen søvn over 2 timer, heller ikke om natten. Han spiste stadig 3-4 flasker hver nat, selvom han er 13 mdr, var motorisk urolig konstant. Derudover har det været en stor psykisk udfordring at køre bil med ham. Han skreg og skreg, så snart han blev sat i autostol, og han kunne være så svær at trøste selv efter korte køreture.

På mange måder en dreng, der fortalte os, at der var noget, der drillede ham.

Blid behandling og hurtig effekt

Inden vi kom til Din Børnekiropraktor havde vi prøvet massage, kranio sakral og kiropraktik hos en anden behandler.

Hos Din Børnekiropraktor har vi fået sparring ved fysiosterapeut og ergoterapeut, som mente vejen for ham ville være behandling ved jer.

Behandlingen var effektfuld, professionel og hun var meget blid og nænsom med ham. Jeg havde frygtet, det ville blive et langt forløb med rigtig mange behandlinger, inden vi ville kunne se en forskel, men allerede efter 1. behandling så vi god effekt. Han havde meget ondt til 1. og 2. behandling, men jeg oplevede, at han alligevel viste tillid og responderede på leg og kontakt. Vi så stor forandring mellem hver behandling, og Marcus var glad og tryg hver gang han kom ind.

Meget større overskud

Vi har fået en dreng, der endelig kan være sig selv og har et meget større overskud. En meget mere mild og glad dreng. En dreng der søger ro og tryghed, og ikke kun stæser rundt konstant. Han sover længere lure og sover nu om natten også. Derudover kan vi køre ture i bilen nu, også længere ture uden problemer.

Vi blev mødt og fik hjælp med det samme

Jeg vil uden tvivl anbefale Din Børnekiropraktor. Vi har kørt fra Aalborg til klinikken i Brande, og alle vores ønsker, drømme og forventninger er blevet indfriet. 

Charlotte mødte en mor i mig, der var så drænet og træt og med stor følelse af magtesløshed, fordi jeg ikke er blevet hørt, når jeg har gjort opmærksom på, at jeg ikke har oplevet vores dreng i trivsel.

Jeg har mødt et utal af udtalelser om, at “nogle børn sover bare ikke så meget”, “nogle børn har bare ikke brug for så meget søvn” og “han er bare en dreng med krudt bagi” fra fagfolk, jeg har søgt hjælp ved. Vi mødte desværre behandlere, der ikke mente, der var noget galt med ham. Jeg kom i tvivl, men holdt fast i, at der var noget, der drillede vores lille dreng. Og faktisk viste det sig, at der var  problemer både omkring hovedet/nakke og bækken og op langs ryggen.

Så en mors intuition skal man altså ikke feje af. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg holdt ved. Hos Din Børnekiropraktor mødte jeg en behandler, der så, hvad jeg selv så og hjalp os med det samme.

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top