HjerneHarmoni

HjerneHarmoni

– Styrk den positive udvikling af dit barns hjerne

Oplever du, at dit barn har:

Når børn kæmper med koncentration, adfærd, motoriske vanskeligheder eller sanseintegration, kan det skyldes umodenheder i hjernen. Hjernen arbejder som et orkester, hvor alle udfører en særlig funktion på det rigtige tidspunkt og i koordineret harmoni. Hvis nogle hjernedele er svagere end andre, vil der være “disharmoni i orkesteret”, hvilket får barnet til at reagere på forskellige måder. 

Den gode nyhed er, at der ER hjælp at hente til dit barn. Hjernen, kroppen og adfærden kan ændre sig, når vi styrker og opbygger nye forbindelser i hjernen. Når hjernen modnes harmonisk, bliver barnets forudsætninger bedre for at styrke de indlærings- og adfærdsmæssige kompetencer. 

Hos Din Børnekiropraktor kan vi tage jer i hånden hele vejen. Vi har specialiseret os i, hvordan hjernen udvikler sig og modnes. Det sætter os i stand til at identificere symptomer hos børn og adressere dem med et skræddersyet HjerneHarmoni-program, som gør det muligt for dig at hjælpe dit barn til at fungere bedre i hverdagen.

HjerneHarmoni anses som en alternativ behandlingsform, som ligger ud over vores kiropraktiske og fysioterapeutiske virke. 

Hvad er HjerneHarmoni?

Vores HjerneHarmoni-program er en forfinelse af de metoder, du måske kender under begreberne ‘sanseintegrationstræning’ eller ‘sansemotorisk træning’.  

Vi bruger vores specialviden om nervesystemet til at udarbejde helt specifikke og skræddersyede træningsprogrammer, som gennem test og træning af dit barns sanser øger hjernens evne til at bearbejde sanseindtryk og dermed øger barnets kompetencer.

Vores HjerneHarmoni-program er et alternativ til Sundhedsstyrelsens tilbud og ligger ud over vores kiropraktiske og fysioterapeutiske virke. Det er derfor ikke dækket af sygesikringen og forsikringsselskaber. 

Kontakt din børnekiropraktor

Har dit barn brug for støtte til at udfolde sit potentiale?

Bestil en indledende samtale ved at ringe på 97 18 79 13
eller skrive til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

hjerneharmoni

"

Vi har fået en dreng, der endelig kan være sig selv og har et meget større overskud. En meget mere mild og glad dreng, der sover, søger ro og tryghed, og ikke kun stæser rundt konstant.
Mor Charlotte og Marcus

"

Det har gjort en enorm forskel. Fra at være en baby, der græd næsten hele tiden, og vi ikke kunne lege med, til nu hvor hun er så glad, smiler og griner.
Hun er en helt anden baby
Mor Simone og Elly
Kontakt din børnekiropraktor

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også onlinekonsultation ved vores børnefysioterapeut

Har du brug for hjælp til din baby/dit barn men bor langt fra Brande, tilbyder vi onlinekonsultation for nogle konsultationstyper.

Scroll to Top