Far Peter og Ebbe 2 år – Bedre søvn og trivsel efter behandlingerne

Ebbe blev født med “Pierre Robin” – en sygdom som gjorde, at han havde vejrtrækningsproblemer. Derfor skulle han ligge på maven, også når han sov. Vi havde en fornemmelse af, at disse udfordringer gav ham nogle spændinger i ryggen og nakken.

Spændinger i ryg og nakke

Ebbe blev født med “Pierre Robin” – en sygdom som gjorde, at han havde vejrtrækningsproblemer. Derfor skulle han ligge på maven, også når han sov. Vi havde en fornemmelse af, at disse udfordringer gav ham nogle spændinger i ryggen og nakken. Vi kontaktede Din Børnekiropraktor, da vi havde hørt rigtig godt om dem.

Ebbe var tryg fra første behandling

Behandlingen har gennem hele forløbet været rigtig god. Vi er altid blevet taget godt imod, blevet lyttet til, og fået god vejledning og respons, hvis vi har haft spørgsmål, eller været usikker på noget. Ebbe har følt sig tryg ved Charlotte lige fra første gang, han var der, og nu er han selv begyndt at tage jakken af, og banke på når han ser, hendes behandlingsrum.

Søvnen blev væsentligt bedre

Vi oplevede, at Ebbe fik en væsentlig bedre søvn, og ikke var så besværet af sin ryg efter behandlingerne ved Charlotte. Vi kunne derfor tydeligt mærke på ham, hvornår det var tid til næste behandling; når han begyndte at ligge uroligt om natten.

Din Børnekiropraktor har øje for flere ting

Vi vil helt sikkert anbefale Din Børnekiropraktor til andre, som står og er i tvivl om, hvad deres barn fejler. Det kan ikke skade. Desuden har de har øje for mange flere ting, end vi som forældre kan se.

Book din konsultation i dag

Ring til os på 97 18 79 13
eller skriv til os på
info@din-boernekiropraktor.dk

Bor I langt fra Brande?

Vi tilbyder også online konsultationer. 

Scroll to Top