Holdtræning for gravide

– Få styrke, overskud og energi

Vil du gerne have:

Så er vores skræddersyede holdtræning for gravide noget for dig.

Din krop ændrer sig igennem graviditeten, og samtidig bliver den udsat for en stor belastning. Hos Din Børnekiropraktor kan vi hjælpe dig med at tilrettelægge din træning, så du hjælper din krop bedst muligt ved at skabe god styrke og stabilitet. Det vil gavne dig både i graviditeten og efter fødslen.

Vores holdtræning for gravide er for dig, der ønsker sikker og hensigtsmæssig træning for at holde dig aktiv, sund og stærk og mindske gener gennem hele din graviditet.

Kom med på vores hold

Et træningsforløb for gravide består af 6 træningsgange og vi træner torsdag kl. 16.10 – 17.00. 

Den samlede pris for forløbet er 652 kr. 

Vi har løbende optag på holdet, så du kan begynde din træning, når det passer dig. 

Har du lyst til at træne i klinikken imellem de planlagte hold, kan du få et adgangskort til vores træningssal, mod betaling af et depositum. 

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig? Så klik her

Træning på hold – med øvelser skræddersyet til dig

Som gravid kan det være svært at finde ud af, hvad du “må”, og hvilke øvelser og bevægelser der er gode for lige netop dig.

Derfor tilbyder vi holdtræning for gravide, hvor du både får fordelene ved at træne på hold og fordelene ved individuelt tilpasset træning. Vores holdtræning bliver nemlig tilpasset specifikt til dig, så du får instruktioner i, hvilke øvelser og bevægelser der vil gavne dig, og hvor meget belastning og intensitet du bør anvende i træningen.

Vi tager hensyn til, hvor du er i din graviditet, og eventuelle gener, du måtte have – Uanset om du er i 1. trimester eller 3. trimester, utrænet eller trænet, så kan alle være med.

Fordele ved at træne under graviditeten:

Kort sagt vil du opleve, at:

Praktisk information

Træningen foregår i et stort lyst lokale på vores klinik i Brande, og du er meget velkommen, selv om du ikke bor i byen – vi hjælper tit gravide fra de nærliggende byer som Herning, Ikast, Give, Silkeborg og Billund.

Et forløb består af 6 x 50 min. Træningen foregår en gang om ugen, og der er løbende optag på holdene, så du hurtigt kan komme i gang med din træning.

Du bliver vejledt af fagkompetente undervisere: fysioterapeuter med kendskab til den gravide krop, efterfødselskroppen og til god, solid core-træning. 

Iklæd dig behageligt løstsiddende tøj og medbring håndklæde og en drikkedunk.

Kontakt din børnekiropraktor

Overvejer du, om
holdet er noget for dig?

– så kontakt os for at høre nærmere eller book evt. en konsultation først ved at ringe til os på 97 18 79 13
eller skrive til os på
info@din-boernekiropraktor.dk.

Har du smerter eller spændinger under din graviditet?

Scroll to Top