Cookie Policy | Din Børnekiropraktor - Kiropraktik Og Fysioterapi Med Speciale I Børn, Brande

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til (fx visse typer videoer).

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 7/5/21 af Cookiebot:

Nødvendig (27)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
__cf_bm [x2]Zendesk
Cookiebot
Benyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot – Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
__cfruid [x2]Zendesk
Cookiebot
Denne cookie er en del af Cloudflare tjenesten – Indbefatter load-balancing, levering af hjemmesideindhold og DNS-forbindelser for hjemmesideejere.SessionHTTP Cookie
__RequestVerificationTokenCookiebotHjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb.SessionHTTP Cookie
_abckCookiebotBenyttes til identificering og forsvar mod replay-cookie-angreb. Cookien er nødvendig for hjemmesidens sikkerhed og integritet.1 årHTTP Cookie
_help_center_sessionZendeskBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.SessionHTTP Cookie
_zendesk_sessionZendeskBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.SessionHTTP Cookie
_zendesk_shared_sessionZendeskBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.SessionHTTP Cookie
_zendesk_thirdparty_testZendeskTester om brugerens browser tillader brug af tredjeparts-cookies.SessionHTTP Cookie
ak_bmscCookiebotBenyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot – Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
ARRAffinityCybotAnvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider.SessionHTTP Cookie
ARRAffinitySameSiteCybotAnvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider.SessionHTTP Cookie
ASP.NET_SessionId [x2]CookiebotBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.SessionHTTP Cookie
ASPXAUTHCookiebotIdentificerer brugeren og tillader godkendelse på serverenSessionHTTP Cookie
bm_miCookiebotBenyttes i forbindelse med hjemmesidens BotManager. Denne identificerer, kategoriserer og udfærdiger rapporter omhandlende bots der forsøger at tilgå hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
bm_svCookiebotBenyttes i forbindelse med hjemmesidens BotManager. Denne identificerer, kategoriserer og udfærdiger rapporter omhandlende bots der forsøger at tilgå hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
bm_szCookiebotBenyttes i forbindelse med hjemmesidens BotManager. Denne identificerer, kategoriserer og udfærdiger rapporter omhandlende bots der forsøger at tilgå hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
CONSENTYouTubeViser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 6023 dageHTTP Cookie
CookieConsent [x4]CookiebotGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie
li_gcLinkedInGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.2 årHTTP Cookie
ZD-suid [x2]ZendeskUnikt id, der identificerer brugerens session.PersistentHTML Local Storage

Præferencer (10)

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

NavnUdbyderFormålUdløbType
CookieConsentBulkSetting-#CookiebotMuliggør cookie-samtykke på tværs af flere hjemmesiderPersistentHTML Local Storage
lang [x2]LinkedInGemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmesideSessionHTTP Cookie
MasterPopupCookiebotBruges til at afgøre om popup-beskeden skal vises for brugeren.30 dageHTTP Cookie
userlang [x2]CookiebotGemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmeside1 årHTTP Cookie
ZD-automaticAnswersCookiebotBenyttes i kontekst med Zendesk Answer Bot funktionen – Denne funktion sætter et konto-ID. Dette benyttes til at identificere brugeren i forbindelse med support, herunder om eksisterende hjælpe-artikler er relevante.PersistentHTML Local Storage
ZD-settingsZendeskVilkårlige indstillinger for brugerens præferencer, når brugeren besøger en Zendesk-videnbase.PersistentHTML Local Storage
ZD-store [x2]ZendeskRegistrerer, om selvbetjeningsassistenten Zendesk Answer Bot er blevet vist for hjemmeside-brugeren.PersistentHTML Local Storage

Statistik (20)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_ga [x4]GoogleRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP Cookie
_ga_# [x2]Google Tag ManagerAnvendes af Google Analytics til at indsamle data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg.2 årHTTP Cookie
_gat [x4]GoogleAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 dagHTTP Cookie
_gid [x4]GoogleRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
AnalyticsSyncHistoryLinkedInBenyttes til synkronisering med tredjeparts analyseservice.29 dageHTTP Cookie
collectGoogleBruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.SessionPixel Tracker
hc:#:recently_visited_articlesZendeskRegisterer hvilke artikler brugeren har besøgt i en Zendesk videnbase.PersistentHTML Local Storage
loglevelCookiebotRegistrerer den besøgendes interaktion med hjemmesidens video-indhold. Dette gøres for at optimere hjemmesidens video-indhold.PersistentHTML Local Storage
ZD-buid [x2]ZendeskUnikt id, der identificerer brugeren ved gentagne besøg.PersistentHTML Local Storage

Marketing (30)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_gcl_auGoogle Tag ManagerBenyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.3 mdr.HTTP Cookie
ads/ga-audiencesGoogleAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel Tracker
bcookieLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.2 årHTTP Cookie
bscookieLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.2 årHTTP Cookie
IDEGoogleAnvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.1 årHTTP Cookie
lidcLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.1 dagHTTP Cookie
pagead/landing [x2]GoogleIndsamler præferencedata på en specifik bruger på tværs af hjemmesider. Formålet er at optimere annoncernes relevans, samt sikre at den samme bruger ikke får vist den samme annonce flere gange end tiltænkt.SessionPixel Tracker
test_cookieGoogleAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.1 dagHTTP Cookie
UserMatchHistoryLinkedInIndsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider – benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende.29 dageHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeForsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.179 dageHTTP Cookie
YSCYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.SessionHTTP Cookie
yt.innertube::nextId [x2]YouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.PersistentHTML Local Storage
yt.innertube::requests [x2]YouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.PersistentHTML Local Storage
yt-remote-cast-available [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-cast-installed [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devices [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-id [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-app [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-name [x2]YouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, køber/tilmelder dig et webinar eller på anden måde gør brug af services på siden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt, ved køb af webinar, betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger på vores hjemmeside, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, give dig adgang til et webinar o.lign.. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på siden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering af fx Google.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@din-boernekiropraktor.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Din Børnekiropraktor
Stationsvej 3, 1
7330 Brande
Telefon: 97187913
Email: info@din-boernekiropraktor.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.